Home Politika Crnadak: Sa gađenjem odbacujem komentare koji dolaze od Stevandića

Crnadak: Sa gađenjem odbacujem komentare koji dolaze od Stevandića

0


Nenad Stevandić je zadnja osoba na svijetu koja može drzati lekcije patriotizma oko veza sa SDA, jer je on lično glasao za kandidata SDA, Denisa Zvizdića, u kolegiju Predstavničkog doma i dogovarao sa SDA u Narodnoj skupštini RS raspodjelu srpskih delegata u Domu naroda PS BiH.

Rekao je ovo za Srpskainfo ministar spoljnih poslova u Savjetu ministara BiH Igor Crnadak komentarišući izjavu Stevandića, koji je istakao da Crnadak ima isti stav o članstvu u NATO kao i lider SDA Bakir Izetbegović.

– Pored toga, Stevandić je lažni patriota čija je “prva linija fronta” tokom rata bio hotel Bosna u Banjaluci, odakle je upravljao raznim operacijama, koje je najčešće izvodio na banjalučkim ulicama, iz crvenog kombija, noseći beretku i automatsko oružje. Sa gađenjem odbacujem sve komentare koji dolaze od njega, zato što se radi o karakterno najnižoj vrsti ljudskog bića, koji je uz to još i neinformisan, jer je dokument koji spominje u svojoj današnjoj izjavi izradio njegov stranaški kolega iz SNSD – dodao je Crnadak.

srpskainfo.com

Pročitaj još…

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of