Home Biznis Ćorić: Nastup na sajmu još jedna potvrda čvrstih ekonomskih veza

Ćorić: Nastup na sajmu još jedna potvrda čvrstih ekonomskih veza

0

18.09.2021. / 17:10

NOVI SAD – Predsjednik Privredne komore Republike Srpske Pero Ćorić rekao je danas da će se prvi put otkako republička Privredna komora nastupa na Međunarodnom poljoprivrednom sajamu u Novom Sadu na njenom štandu predstaviti i grupacija reprezentativnih organskih proizvođača iz Srpske.

Foto: Nezavisne novine

“Osim grupacije reprezentativnih organskih proizvođača, sajamskim posjetiocima će se direktno predstaviti i šest reprezentativnih preduzeća iz Srpske. Uz to, putem kataloga posjetioci Sajma moći će se uvjeriti u kvalitete više od 50 kompanija iz Republike Srpske”, rekao je Ćorić.

On je dodao da je nastup izlagača iz Srpske na prestižnoj sajamskoj manifestaciji još jedna prilika za potvrdu čvrstih ekonomskih veza sa Srbijom.

“Poznato je da je Srbija najveći spoljnotrgovinski partner Srpske i zato će i naš nastup na prestižnoj sajamskoj manifestaciji biti u trendu potvrde snažnih ekonomskih odnosa, da se slobodnije izrazim, između dvije bratske države. Ujedno, ovo je prilika da razmijenimo poslovna iskustva sa kolegama iz Srbije, ali i inostranstva i uvjerimo se gdje se mi trenutno nalazimo”, rekao je Pero Ćorić.

Na štandu Privredne komore Republike Srpske predstaviće se privredna društva, Hemijska industrija “Destilacija” iz Teslića, “Mladegs pak” iz Prnjavora, prehrambena industrija “Sava Semberija” iz Bijeljine, “Farmavit” iz LJubinja, “Viva ofis houm” iz Banjaluke, “Dionis LJubniča” – “Vinarija Pajić” Brčko, kao i pomenuta grupacija organskih proizvođača Republike Srpske. Srna

Tagovi:

Povezane vijesti

Adblock test (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of