Home Ostalo Borenović: Idemo na sastanak sa SNSD jer i mi IMAMO ŠTA ZA...

Borenović: Idemo na sastanak sa SNSD jer i mi IMAMO ŠTA ZA REĆI

0

PDP će se odazvati pozivu SNSD u vezi sa zajedničkim sastankom, koji treba da se  održi u ponedjeljak, a na kojem će, pored te dvije stranke, učestvovati i SDS, potvrdio je za Srpskainfo predsjednik PDP Branislav Borenović.

On ističe da je PDP dobio poziv od SNSD i da ne vidi razlog zašto se ne bi odazvali na njega.

– Nemamo problem da se odazovemo, razgovaramo sa predstavnicima SNSD i čujemo šta nam imaju reći, jer i mi imamo šta da kažemo na tom sastanku – istakao je Borenović.

Komentarišući izjavu ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirka Šarovića koji je rekao da SNSD želi uvući SDS u Savjet ministara kako bi podijelili “goruku pilulu” zvanu NATO, Borenović je kazao da ne želi ulaziti u to dok ne vidi šta će se dogoditi na sastanku.

– Ne mogu komentarisati jer ne znam šta su razmišljanja i stavovi SNSD – naveo je Borenović za Srpskainfo.

On dodaje da bez obzira na koalicionu orjentaciju, PDP kao opoziciona stranka je uvijek bila otvorena da čuje stavove i drugih političkih stranaka.

– Ne mogu govoriti ništa konkretno dok ne odem na taj sastanak i čujem mišljenje svih strana. Poznato je da sam uvijek bio jako rezervisan kada je u pitanju ta vrsta potencijalnih razgovora, ali to ne znači da ne trebamo otići i razgovarati – poručio je Borenović.

(Srpskainfo)

avatar
  Pretplati se  
Notify of