Home Promo Borac za Ligu šampiona! KVOTA 5.70!

Borac za Ligu šampiona! KVOTA 5.70!

0

 

Kladionica Meridian oborila REKORD kvotom za pobjedu Borca protiv rumunskog Kluža!

 

Uzvratnu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona večeras od 20h na Gradskom stadionu u Banjaluci igraju Borac i Kluž.

Poklon za registraciju od 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

Što se tiče kadra kojim raspolaže Marko Maksimović pred ovu utakmicu tu nema puno promjena u odnosu na prošlosedmični duel u Rumuniji. I dalje su nedostupni Bojan Pavlović i Dejan Uzelac, samo što ovaj put uz Pavlovića ni drugi golman Borca Nikola Lakić, koji je doživio povredu, neće nastupiti pred domaćom publikom.

Time se otvara prilika za mlade golmane Nikolu Ćetkovića, koji je kao jedan od najtalentovanijih golmana Balkana stigao u Borac ovog ljeta, te produkta Borčeve škole Luku Damjanovića. Ono što će mladim golmanima, koji god od njih da bude branio, sigurno olakšati posao biće spremnost Marka Jovanovića da počne utakmicu od prve minute nakon dugo vremena.

Upravo je Jovanović na meču odigranom u Klužu unio u banjalučki tim mirnoću potrebnu za igranje na visokom nivou, te približio u posljednjih pola sata igre odnose snaga dva tima na terenu. Borcu će na ovom meču nedostatajati i Almedin Ziljkić, koji je transferiran u Olimpiju, a njegovo će mjesto prema svemu sudeći zauzeti prvo pojačanje prelaznog roka Milan Vušurović.

I dok bi sve ostale pozicije trebalo da zauzmu isti igrači kao što je to bio slučaj u Rumuniji, ostaje samo pitanje na koji će način Maksimović rotirati Aleksandra Subića i Đorđa Ćosića, što će zavisiti od toga da li će od početka utakmice na terenu biti Đorđe Milojević.

Može li Borac Banja Luka do pobjede?

Meridian nudi za pobjedu Borca najveću kvotu na planeti – 5.70!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here