Home Region “BILA JE ZLOSTAVLJANA” Ovo su detalji desetodnevne Monikine AGONIJE SA OTMIČAREM

“BILA JE ZLOSTAVLJANA” Ovo su detalji desetodnevne Monikine AGONIJE SA OTMIČAREM

0

NIŠ – Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković istakla je da je otmičar Ninoslav JovanovIć, poznatiji kao Malčanski berberin, “mučio i zlostavljao Moniku Karimanović”.

– Reći ću, a da ne ugrozim istragu, djevojčica nam je rekla da su pješačili po pet sati, da joj je on stalno prijetio i mučio je. Kad su policajci došli ona je samo rekla: ‘Nemojte da me povredite’. Ona je bila mučena i zlostavljana – rekla je Biljana Popović Ivković za tv Prvu i dodala da su policajci dnevno pretraživali i 36 sela gdje su mahom napuštene kuće, ali i groblja.

Ona je istakla i da je u ovom kraju normalno da se grade nadzemni objekti, te da je policija mislila da je tamo mogao da se sakrije.

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković istakla je da je malčanski berberin mučio i zlostavljao Moniku Karimanović.

– Budite sigurni da ćemo ga uhvatiti – naglasila je Popović i rekla da najvjerovarnije nema pomagača, ali da je naoružan vatrenim oružjem, nožem i žiletom.

(TV prva)

Prethodni tekstIvo Sanader proglašen krivim
Sledeći tekstSRPSKA dužna 5,38 milijardi KM

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of