Home Ostalo BEGIĆ PISAO RADOJIČIĆU I LUКAČU: Pošaljite i koju razglednicu uz silne kazne

BEGIĆ PISAO RADOJIČIĆU I LUКAČU: Pošaljite i koju razglednicu uz silne kazne

0
Novi prekršajni nalog, ovaj put zbog prošlosedmičnog pokušaja postavljanja štanda za potpisivanje peticije stigao je na adresu Ivana Begića, predsjednika MDP-a Banja Luka.
Begić je odmah po prijemu prekršajnog naloga odlučio da napiše dopis Gradonačelniku Igoru Radojičiću i ministru unutrašnjih poslova Srpske Draganu Lukaču.
U dopisu Begić između ostalog navodi sljedeće:
– Pošto mi svakodnevno stižu kazne na adresu, smatram da bi bilo vrlo korektno da uz konstantno iste prekršajne naloge, krivične prijave i šta sve već pakujete počnete dostavljati i poneku razglednicu. Uključite maštu, možete mi za početak poslati razglednicu na kojoj će biti objašnjenje zašto je ugašen Demofest. Iduća neka bude sa objašnjenjem zašto se građani ne mogu okupiti na Trgu Кrajine, treća može biti primjera radi sa fotografijom razlupane miksete i tako dalje.
Ne borimo se samo protiv zagađenja piralenom, niti samo za pravo građana na slobodu prikupljanja, uključujući u pravo na okupljanje na Trgu Кrajine u Banjaluci. Mi se borimo za promjenu sistema.
Izjavio je ovo prethodno narodni poslanik PDP Draško Stanivuković, na Trgu Кrajine, gdje je u toku prikupljanje potpisa za podnošenje dvije građanske inicijative – jedna je zvana STOP PIRALENU, a druga HOĆEMO TRG.
– Dobijam samo račune, kazne i prijave, postalo mi je monotono i degutantno, želim da mi se u pošti pronađe i pokoja razglednica, zaključuje Begić.