Home Vijesti Begić će konkuristati za policijsku obuku: Hoću i ja 14 ovlaštenja kako...

Begić će konkuristati za policijsku obuku: Hoću i ja 14 ovlaštenja kako bih bio bezbjedan

0

Begić će konkuristati za policijsku obuku: Hoću i ja 14 ovlaštenja kako bih bio bezbjedan

 

 

Ivan Begić, aktivista iz Banjaluke i saradnik narodnog poslanika Draška Stanivukovića danas je izjavio da će aplicirati na konkurs za policijsku obuku kako bi i on imao 14 ovlaštenja na koja se pozivao inspektor MUP-a Srpske Miloš Bandić koji mu je prijetio smrću.

 

– Pošto se očito u ovoj državi može biti bezbjedan samo ukoliko imate 14 ovlaštenja, odlučio sam i ja da ih imam. Apliciraću na konkurs za policijsku obuku kako bih mogao biti siguran od ljudi koji imaju tih čuvenih 14 ovlaštenja i koji ih koriste koriste za prijetnje smrću. Naravno, ja ih neću koristiti u te svrhe, rekao je Begić.

Podsjećamo, Ivan Begić je aktivista i saradnik poslanika Draška Stanivukovića koji je javnosi postao poznat nakon što mu je načelnik Odjeljenja za imovinske delikte, prevare i falsifikate PU Banja Luka Miloš Bandić prijetio smrću tokom saslušanja u svojstvu svjedoka vezano za lupanje automobila Draška Stanivukovića.

 

– Mi u Republici Srpskoj imamo 651 policajaca na 100.000 stanovnika, dok jedna Belgija, koja ima često suočavanja sa ozbiljnim terorističkim napadima ima 412 policijskih službenika na isti broj stanovnika. Dakako, treba nam dovoljan broj policajaca ya suočavanje i sa migrantima i globalnim problemom terorizma, i neka imamo imamo i 800 policajaca na 100.000 stanovnika, ali neka niti jedan od njih ne bude Miloš Bandić, zaključuje Begić.

 

avatar
  Pretplati se  
Notify of